Rakott gulyás
4 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- 60 dkg marhafelsál
- 1 kg burgonya
- 30 dkg füstöltszalonnasó
- pirospaprika
- 1 evőkanál paradicsompüré
Elkészítés
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, kizsírozott tűzálló tálba amennyi elfedi a tálat, beletesszük. A burgonyát meghámozzuk, vékony szeletekre vágjuk. A húsra terítjük. Majd vékony szalonnaszeltek jönnek, burgonya, hús, majd míg a készlet tart. A tetejére kevés pirospaprikát szórunk, majd megkenjük paradicsompürével. Megsózzuk. Annyi vizet ráöntünk, amennyi ellepi. Lefedjük, készre sütjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.